Anlæg og belægning

Toft & Alexandersen ApS udfører alle former for anlægs- og belægningsopgaver til private. Vi har en lang række specialopgaver bag os – store som små, så drømmer du om en stor, dejlig terrasse eller en ny jævn indkørsel eller måske det er en stensætning så er det Toft & Alexandersen ApS du skal kontakte.

Hos Toft & Alexandersen ApS. Kan vi tilbyder at udføre din belægningsopgave helt fra bunden eller som renovering af eksisterende belægning.

Vi lægger vægt på, at projektet udføres til alles tilfredshed i første omgang, og vi lægger stor vægt på en grundig forberedelse, hvor vi får afdækket kundens ønsker i forhold til den enkelte opgave. Vi i toft & Alexandersen ligger en ære i at vores arbejde får et flot og æstetisk resultat, som matcher din bolig og omgivelserne.

Har du brug for et par professionelle øjne, fordi du ikke er helt sikker på, hvilken løsning der bedst egner til dine ønsker og behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vi sammen kan nå de resultater som du ønsker og har af behov.