Fagentreprise til privatbyggeri

Det kan eksempelvis være i forbindelse med en tilbygning, hvor Toft & Alexandersen ApS står for montering af vinduer og døre eller montering af tag og lofter.

Det kunne også være i forbindelse med renovering af badeværelse, hvor Toft & Alexandersen ApS. varetager renoveringsarbejdet.

Med Toft & Alexandersen ApS som fagentreprenør udfører vi eksempelvis tømrer- eller malerarbejdet på dit byggeprojekt. Du eller din byggerådgiver står selv for at leverer det færdige tegningsmateriale, indhenter eventuelle byggetilladelser og står for udførelsen af projektets øvrige arbejde.

Efter et indledende møde, hvor projektet beskrives og vi vil drøfte nærmere, hvorefter vi udarbejder et konkurrencedygtigt tilbud på fagentreprisen.

Skulle valget falde på at du/I ønsker at gå videre med Toft & Alexandersen ApS. som fagentreprenør løser vi opgaven efter vores sædvanlige høje kvalitetsstandard – og selvfølgelig inden for den aftalte tid og pris.

Når vi indgår som fagentreprenør på en del af et samlet projekt, er du som bygherre selv ansvarlige for tilsyn og koordinering af hele byggearbejdet, evt. med hjælp fra en professionel byggerådgiver.
Vi kan også hjælpe med totalentrepriser og hovedentreprise til dit byggeri.