Har du et hus eller en lejlighed, der trænger til en sund renovering i Århus? Så giv Toft & Alexandersen et kald!

Vi tager gerne gratis med på visit før købsaftalen er endelig “i hus”. Vi hjælper dig med at konkretisere drømme og økonomi, så du ved hvad der skal til før håndværkertilbuddet bliver til drømmeboligen for dig og din familie.

Kan vi hjælpe med din renovering i Aarhus?

Hos Toft og Alexandersen udfører vi alt inden for renovering i Århus og omegn. Skal hoveddøren udskiftes, eller er det hele huset der skal renoveres? Uanset projektets størrelse, påtager vi os opgaven med samme iver og professionalisme. Mange af vores kunder er førstegangskøbere. De har fundet et spændende hus med masser af muligheder. Sammen planlægger vi detaljerne, og udfører deres renovering, så den er skræddersyet efter deres specifikke håb og drømme.

Skræddersyet renovering i Aarhus og omegn

Allerede nu kan du regne med vores hjælp. Vi rådgiver og hjælper med at konkretisere og visualisere mulighederne – Altid med øje for detaljen og økonomien.

Hos Toft & Alexandersen ApS er vi også fleksible i forhold til dine behov. Vi rykker gerne en ekstra mur for at gøre dig rigtig tilfreds, også indenfor det aftalte budget, så længe det ikke kræver ekstra byggematerialer. Er det imidlertid tilfældet er vores priser altid rimelige.

Hos os får du ikke uventede, ubehagelige ekstraregninger. Kræver din renovering i Århus ekstra tilkøb af materialer, informerer vi dig om det, inden beslutningerne tages. Du er med hele vejen i renoveringen.

Når vi er fælles om din renovering

Ønsker du som kunde selv at stå for dele af renoveringen i Århus, tilpasser vi aftalen derefter. Det er også spændende for os, når vi samarbejder praktisk og håndsværksmæssigt med dig. Derfor kommer fleksibiliteten os alle til gode.

Derfor skal du vælge os til din renovering:

  • Vi er med dig hele vejen – også før købsaftalen er underskrevet
  • Vi er fleksible og tilpasser aftalen så den lever op til dine krav og behov
  • Vores ledelse er med på byggepladsen, så vi kan tage hurtige beslutninger
  • Vores håndværkere er dygtige, og sørger for at byggepladsen altid er rydelig
  • Hos os får du kvalitet til tiden som aftalt