Om Toft & Alexandersen

Hos Toft & Alexandersen ApS arbejder vi med del- og totalentrepriser i Århus og omegn. Vi er et byggefirma med 15 ansatte, som hver især varetager arbejdsområder inden for murer-, maler- og tømrerfagene, kloakering, jord og beton, rørlægning, konstruktion m.m. Vi er kompetente håndværkere som med stolthed realiserer dine boligprojekter fra start til slut. Vi har valgt at arbejde inden for byggebranchen, fordi vi holder af det varierede arbejde, og fordi vi ser det som et stort privilegium at realisere dine boligdrømme.

Hos Toft & Alexandersen ApS har vi mange års erfaring inden for del- og totalentreprise i Aarhus og hele Midtjylland. Vi rådgiver både dig som privatperson eller din virksomhed.

Giver du os ansvaret for dit byggeri i Aarhus, slipper du for alt besværet med underleverandører. Vi tager os af al planlægning og udførelse og sørger for, at alt er som aftalt inden det færdige projekt overleveres til dig. Kvalitet og godt håndværk er omdrejningspunktet for vores arbejde – uanset om vi varetager hele eller dele af byggeprojektet. Vi værdsætter samarbejdet med vores kunder og nyder byggefagets omskiftlighed. Hos os er humøret altid højt, og vi leverer som aftalt og altid til tiden.

Sidst men ikke mindst husker vi altid at rydde op efter os, inden vi forlader byggeområdet. En service som vores kunder i høj grad påskønner. Det er nemlig ikke altid givet i vores branche.

Fantastisk kreative løsninger Toft & Alexandersen er kommet med. Meget sympatisk og professionelt arbejde/samarbejde. Fuld valuta for pengene, og høj standard. Anbefaler!!!

Kunde Berit Sørensen

Har brugt dem og bruger dem pt til alt fra små reparations opgaver til store løsninger i landbruget. Jeg er meget tilfreds med serviceniveauet og deres resultater.

Kunde Klaus Kastberg

Super tilfreds med arbejdet. Kom som aftalt, lavede super godt håndværk, ryddede pænt op og var effektive undervejs.

Kunde Susanne Larsen

Derfor skal du vælge Toft & Alexandersen ApS

Vi har de rigtige folk til de rigtige opgaver, og vores ledere er altid med på byggepladsen. Som byggefirma i Aarhus er Toft & Alexandersen ApS ikke større, end at du derfor taler direkte med ledelsen. Vores beslutningsgange er hurtige, så serviceniveauet kan holdes højt.
Hos Toft & Alexandersen ApS er dine boligprojekter i trygge hænder – både hvad angår indgåede aftaler, tidsplanen og priser. Det er også grunden til, at vi har så mange faste, tilbagevende kunder.

Uafhængigt af om du er ny eller gammel kunde hos Toft & Alexandersen, behandler vi altid alle vores kunder lige godt. God service, fleksibilitet og professionalisme er afgørende for et sundt samarbejde, og derfor centralt for vores arbejde.

Dit byggefirma i Århus og omegn

Toft & Alexandersen ApS udfører alt arbejde indenfor del- og totalentrepriser i Randers og Århus, men også i Favrskov kommune, på Djursland og i resten af Midtjylland. Vi er nytænkende og håndværksmæssigt blandt de bedste.

Hos Toft & Alexandersen laver vi både byggeprojekter indenfor det private, men også indenfor erhverv og landbrug.

Vores visioner for fremtiden

Hos Toft & Alexandersen ønsker vi at fortsætte med at realisere vores kunders byggeprojekter – særligt indenfor nybyggeri. Håndværksmæssig kvalitet, ærlighed og god service er og bliver udgangspunktet for vores samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Så når vi, hos Toft & Alexandersen, drømmer om fremtiden, er det altid med fødderne plantet solidt i den jyske muld. Hellere bibeholde vores nuværende størrelse, end at gå på kompromis med vores gode omdømme og faglige stolthed. Vi er blandt de dygtigste indenfor vores område, og sådan skal det fortsætte. Hos Toft & Alexandersen får du altid aftalt kvalitet til tiden – i dag, i morgen og i fremtiden.