Fagentreprise med Fokus på Præcis Byggestyring og Kvalitetssikring

Uanset entrepriseform og opgavens omfang prioriterer vi altid en præcis byggestyring i ethvert projekt, som vi indgår i. Med en god og realistisk tidsplan sikre vi, at materialerne leveres rettidigt og i den korrekte rækkefølge, og vi leverer selvfølgelig en detaljeret kvalitetssikringshåndbog som dokumentation for et korrekt udført arbejde.

Tidsplanen på vores opgaver varetages af erfarne bygningskonstruktører og projektleder, som alle formår at bevare det store overblik og samtidig have fokus på detaljerne.

Vi sætter en stor ære i altid at aflevere vores opgaver til tiden og har derfor også stor fokus på leverancerne til vores byggepladser, så vi undgår spildtid – dermed kan vi overholde de aftaler, vi indgår.

Toft & Alexandersen ApS løser alle vores opgaver med faglig dygtighed, ordholdenhed og håndværksmæssig kvalitet. Det stiller krav til ikke blot os selv og medarbejdere, men også til vores underleverandører og de materialer, vi benytter.

Toft & Alexandersen ApS benytter sig af faste underleverandører, som vi har samarbejdet med i flere år, og hvis kvalitet vi kan stå 100 pct. inde for.
Afhængigt af projektets art og omfang er det værd at overveje, hvilken form for entreprise der egner sig bedst til jeres byggeri: Fagentreprise, Totalentreprise eller Hovedentreprise.