Arbejdsmiljø

Vores medarbejderes sikkerhed er vores højeste prioritet, og i vores dagligdag har vi hele tiden fokus på, at arbejdet udføres fuldt ud ansvarligt og i overensstemmelse med gældende lovkrav og sikkerhedsregler. Og vi arbejder naturligvis udelukkende med godkendte materialer, stoffer og værktøj.

Ved at alle medarbejdere – i alle dele af organisationen – hele tiden er opmærksomme på, at sikkerhedsforanstaltningerne overholdes, sikrer vi, at ingen ansatte udsættes for unødvendige risici i forbindelse med deres arbejde. Og således er det enhver medarbejders pligt selv at gribe ind over for fejl og misligholdelse af sikkerhedsregler samt gøre ledelsen opmærksom herpå.
Hos Toft & Alexandersen ApS. er alle medarbejdere ansvarlige for et sundt og trygt arbejdsmiljø. Det gælder ikke blot det sikkerhedsmæssige aspekt, for et sundt arbejdsmiljø handler også om at sørge for de bedst mulige rammer for at sikre glade og tilfredse medarbejdere. Dette er en vigtig opgave, som ligeledes har vores konstante opmærksomhed.
Hos Toft & Alexandersen ApS udfører vi løbende arbejdspladsvurderinger (APV) samt Psykisk for at sikre et godt arbejdsmiljø.

Fantastisk kreative løsninger Toft & Alexandersen er kommet med. Meget sympatisk og professionelt arbejde/samarbejde. Fuld valuta for pengene, og høj standard. Anbefaler!!!

Kunde Berit Sørensen

Har brugt dem og bruger dem pt til alt fra små reparations opgaver til store løsninger i landbruget. Jeg er meget tilfreds med serviceniveauet og deres resultater.

Kunde Klaus Kastberg

Super tilfreds med arbejdet. Kom som aftalt, lavede super godt håndværk, ryddede pænt op og var effektive undervejs.

Kunde Susanne Larsen