Nyt erhvervsbyggeri som del- og totalentrepriser

Nyt erhvervsbyggeri kan have mange forskellige former. Alt fra kontordomiciler, lagerhaller, produktion, bilhuse eller værksteder m.m. Hos Toft & Alexandersen ApS har vi mange års erfaring med at tilpasse os kundens behov inden for totalentrepriser i nyt erhvervsbyggeri.

Hos Toft & Alexandersen ApS har vi håndværkere inden for både tømrerfaget, rørlægning, kloakering, murerfaget, jord og beton, malerfaget og konstruktioner. Derudover samarbejder vi med en række dygtige underleverandører, hvis kvalitetsarbejde vi kan stå inden for. Vælger I Toft & Alexandersen ApS til at varetage totalentreprisen for et nyt erhvervsbyggeri, slipper I derfor for at finde kompetente underleverandører.

Vi sørger for at få de helt rigtige folk på sagen fra starten, så I får aftalt kvalitet til tiden. Inden for nyt erhvervsbyggeri i Århus eller Randers tager Toft & Alexandersen ApS både del- og totalentrepriser.

Vi søger for, at I altid får kvalitetssikrede løsninger uafhængigt af projektets størrelse. Alt fra den lille bilhandler til store erhvervsbyggerier. Hos os får I kreative løsninger af høj håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Toft & Alexandersen ApS er et mellemstort byggefirma fra Århus. Vi er professionelle og nede på jorden. Vores byggepladser efterlades rydelige, og vi har styr på både sikkerhed og regler indenfor byggeri. Vi er gode til at strukturere vores arbejdsgange og vise hensyn til omgivelserne.

Derfor skal du vælge Toft & Alexandersen ApS til erhvervsbyggeri

  • Vi er med Jer hele vejen, også før købsaftalen er underskrevet
  • Vi er fleksible og tilpasser kontrakten efter jeres behov og ønsker
  • Vores ledelse er med på byggepladsen, så vi kan tage hurtige og fleksible beslutninger
  • I skal ikke bruge tid på at finde kompetente underleverandører – Vi står for det hele!
  • Vores håndværkere er utroligt dygtige, og sørger for at byggepladsen altid er rydelig
  • Vi overholder vores aftaler – både hvad angår økonomi og tidsplan.

Tillid og samarbejde hele vejen igennem tilbygningen.

Vores løsninger er nytænkende, men altid solide og kvalitetssikrede. Vi hjælper jer med sikre, at jeres økonomiske investering i et nyt erhvervsbyggeri kan tjenes ind igen med øget produktion i nye, optimerede omgivelser.

Vores håndværkere er blandt de bedste indenfor deres felt, og ledelsen er altid med i marken. Det giver os mulighed for at tage hurtige, professionelle beslutninger som en del af vores gode service – særligt indenfor erhvervsbyggeri i Århus og Randers.