Få mere plads til familien med en tilbygning

Blandt vores kunder, inden for private tilbygninger, ser vi mange børnefamilier, som ønsker sig mere plads til børneværelser og leg. Andre gange skal tilbygningen give plads til et hjemmekontor, et musiklokale, et stort badeværelse eller en hyggelig havestue. Der kan være mange muligheder, når vi taler tilbygninger. Her er det igen kun dig som kunde der bestemmer – Vi hjælper dig blot med at gøre drømmen til virkelighed.

De fleste af vores kunder kommer fra Århus, men vi løser også gerne opgaver inden for tilbygninger i Randers, Favrskov, på Djursland og i det øvrige Midtjylland.

Derfor skal du vælge Toft & Alexandersen ApS:

  • Vi er med kunden hele vejen
  • Har vi ansvaret for totalentreprisen, slipper du for at holde styr på underleverandører
  • Vores håndværkere er dygtige, og de rydder altid op efter sig, inden de forlader byggepladsen
  • Vi overholder vores aftaler både økonomisk og tidsmæssigt
  • Hos os får du en perfekt pakkeløsning for din nye tilbygning

Tillid og samarbejde hele vejen igennem tilbygningen.

Hos Toft & Alexandersen ApS hjælper vi vores kunder fra start til slut. Er du kunde hos os, behøver du ikke sidde klar med færdige skitser, før vores første møde. Vi rådgiver også gerne i opstartsfasen, så du føler dig tryg hele vejen. Vælger du os til at varetage din tilbygning i Århus, slipper du også for at skulle finde underleverandører hen ad vejen. Vi har selv folk der kan varetage de fleste opgaver, når du skal have lavet en ny tilbygning. Det gør også at vi hurtigt kan melde tilbage på dine forespørgsler. Såfremt vi skulle få behov for en ekstra hånd fra et andet firma eller fagfelt, tager vi os af det og sikrer fortsat at kvaliteten er i top. Ønsker du selv at udføre noget af arbejdet, tilpasser vi os gerne efter dine ønsker og planer. Et godt samarbejde skaber altid det bedste slutresultat.