Lad os hjælpe med planen om nybyg i Århus

Nybyggeri i Århus og omegn er én af vores spidskompetencer. Så hvis du fx drømmer om at bygge nyt hus i Århus, så tag os med på råd. Du behøver ikke sidde klar med færdige tegninger. Vi rådgiver dig også gerne i opstartsfasen, før dine boligdrømme er færdigstøbte. Det gør vi gratis, fordi vi mener, at et godt fremtidigt samarbejde bør hvile på et fundament af tillid og god kommunikation. Når du som kunde så er klar, hjælper vi også med finde de rette priser og igangsætter arbejdet. Dit nye hus er i trygge hænder hos Toft & Alexandersen ApS.

Parcelhus nybyggeri i Århus og omegn

Som byggefirma i Århus har vi rigtig god erfaring med nybyg af parcelhuse på nye udstykninger, samt med nybyggeri i sommerhusområder. Så er du bekymret for, om du selv kan løfte opgaven, så tag en dyb indånding. Vi tager os gerne af alt fra start til slut, så du kan bruge energien på design, indretning og familie.

Særligt inden for typehuse til nybyg i Århus, er vi i høj grad kompetente og konkurrencedygtige. Vælger du os, får du til og med et tæt og professionelt samarbejde med håndværkerne og ledelsen hele vejen.

Det er noget vi hos Toft & Alexandersen ApS er kendte for, og som mange af vores konkurrenter indenfor nybyggeri af typehuse ikke kan bryste sig af. Hos os er kunden ikke bare et nummer i rækken – Vi tager os tid til at lære dig og dit boligprojekt rigtigt at kende. Dine ønsker og krav er vores mission.

Arkitekttegnet nybyggeri

Går dine boligdrømme mere i retning af arkitektegnet nybyggeri i Århus? Så er Toft og Alexandersen også det rette byggefirma til jobbet. Har vi totalentreprisen på dit byggeprojekt, deltager vi i hele processen fra tanke til færdigt hus. Vi rådgiver dig grundigt, og samarbejder altid konstruktivt og effektivt med arkitekter og ingeniører.

Vi møder op med vores egne håndværkere, og er der behov for, at vi trækker andre håndværkere ind, sørger vi for det hele og sikrer at kvaliteten er i top. Vi skræddersyer også gerne aftalen, hvis du selv ønsker at stå for dele af byggeriet. Ønsker du kun at bruge os som underleverandører på nogle af dine byggeløsninger, står vi ligeledes klar til at påtage os opgaven. Dit nybyggeri – dine regler. Vi tilpasser os og sørger for, at du får det præcis, du ønsker.

Kunde Berit Sørensen

”Fantastisk kreative løsninger Toft & Alexandersen er kommet med. Meget sympatisk og professionelt arbejde/samarbejde. Fuld valuta for pengene, og høj standard. Anbefaler!!!”

Bliv inspireret af vores flotte referencer

Derfor skal du vælge Toft & Alexsandersen:

  • Hos os får du god rådgivning fra dygtige fagfolk fra start til slut
  • Vi overholder aftaler både hvad angår kvalitet, økonomi og tid
  • Vores håndværkere er blandt de bedste, og vores løsninger er nytænkende og kvalitetssikrede
  • Vi er effektive og rydder op efter os selv hver dag, så I ikke drukner i byggerod
  • Vi har hurtige beslutningsgange, da vores ledelse er med på byggepladsen
  • Vi afleverer først projektet, når det lever op til dine krav og forventninger

Læs også, hvordan vi arbejder med tilbygning i Århus og renovering i Århus nedenfor.